Néhány gyorsfagyasztott és friss gyümölcs C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata
Verfasserin bestimmte mit der Osazon-papierchromatographischen Methode den Dehydroascorbinsäure- und Gesamtascorbinsäuregehalt von — aus dem Handel und dem Zentralen Laboratorium für Qualitätskontrolle des LandesGefreiers-Betriebes bezogenen, pro Art je 10 frischen und schnellgefrorenen Obstproben....
Elmentve itt :
Szerző: | W. Jurics Éva |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1969
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81311 |
Hasonló tételek
-
Egyes gyorsfagyasztott és friss zöldségfélék C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata nyers és főtt állapotukban
Szerző: W. Jurics Éva
Megjelent: (1969) -
Gyorsfagyasztott szamócakrém C-vitamintartalmának alakulása, tárolás során
Szerző: Rácz Endréné, et al.
Megjelent: (1982) -
Különböző körülmények között tárolt néhány nyers zöldségféle C-vitamintartalmának alakulása nyersen és főzés után
Szerző: W. Jurics Éva
Megjelent: (1970) -
Csipkebogyó C-vitamintartalmának vizsgálata
Szerző: Angyal György, et al.
Megjelent: (1955) -
Gyümölcsök és zöldségfélék C-vitamintartalmának vizsgálata
Szerző: Jeney Endre, et al.
Megjelent: (1969)