Essential Oil Efficacy Impaired by Food Residues in Food Pathogen Adhesion
Elmentve itt :
Szerzők: |
Vidács Anita Kerekes Erika Beáta Ramteke Pramod W. Vágvölgyi Csaba Krisch Judit |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2024
|
Sorozat: | ARABIAN JOURNAL FOR SCIENCE AND ENGINEERING
49 No. 1 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.1007/s13369-023-08415-2 |
mtmt: | 34393589 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/29330 |
Hasonló tételek
-
Designing the Control of Safe Heat Treatment of Canned Food
Szerző: Fabulya Zoltán, et al.
Megjelent: (2017) -
Anti-adhesion effect of essential oils
Szerző: Vidács Anita, et al.
Megjelent: (2016) -
Effect of essential oils of selected spices in food systems
Szerző: Krisch Judit
Megjelent: (2010) -
Eradication of multiple-species biofilms from food industrial and domestic surfaces using essential oils
Szerző: Vidács Anita, et al.
Megjelent: (2024) -
Essential oils against bacterial biofilm formation and quorum sensing of food-borne pathogens and spoilage microorganisms
Szerző: Kerekes Erika Beáta, et al.
Megjelent: (2015)