|
|
|
|
LEADER |
00934nab a2200265 i 4500 |
001 |
publ29330 |
005 |
20240117100609.0 |
008 |
240117s2024 hu o 0|| Angol d |
022 |
|
|
|a 2193-567X
|
024 |
7 |
|
|a 10.1007/s13369-023-08415-2
|2 doi
|
024 |
7 |
|
|a 34393589
|2 mtmt
|
040 |
|
|
|a SZTE Publicatio Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a Angol
|
100 |
1 |
|
|a Vidács Anita
|
245 |
1 |
0 |
|a Essential Oil Efficacy Impaired by Food Residues in Food Pathogen Adhesion
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Vidács Anita
|
260 |
|
|
|c 2024
|
300 |
|
|
|a 107-119
|
490 |
0 |
|
|a ARABIAN JOURNAL FOR SCIENCE AND ENGINEERING
|v 49 No. 1
|
650 |
|
4 |
|a Biológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Vegyészmérnöki tudományok
|
700 |
0 |
1 |
|a Kerekes Erika Beáta
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Ramteke Pramod W.
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Vágvölgyi Csaba
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Krisch Judit
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/29330/1/s13369-023-08415-2.pdf
|z Dokumentum-elérés
|