Essential Oil Efficacy Impaired by Food Residues in Food Pathogen Adhesion

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Vidács Anita
Kerekes Erika Beáta
Ramteke Pramod W.
Vágvölgyi Csaba
Krisch Judit
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2024
Sorozat:ARABIAN JOURNAL FOR SCIENCE AND ENGINEERING 49 No. 1
Tárgyszavak:
doi:10.1007/s13369-023-08415-2

mtmt:34393589
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/29330
LEADER 00934nab a2200265 i 4500
001 publ29330
005 20240117100609.0
008 240117s2024 hu o 0|| Angol d
022 |a 2193-567X 
024 7 |a 10.1007/s13369-023-08415-2  |2 doi 
024 7 |a 34393589  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a Angol 
100 1 |a Vidács Anita 
245 1 0 |a Essential Oil Efficacy Impaired by Food Residues in Food Pathogen Adhesion  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Vidács Anita 
260 |c 2024 
300 |a 107-119 
490 0 |a ARABIAN JOURNAL FOR SCIENCE AND ENGINEERING  |v 49 No. 1 
650 4 |a Biológiai tudományok 
650 4 |a Vegyészmérnöki tudományok 
700 0 1 |a Kerekes Erika Beáta  |e aut 
700 0 1 |a Ramteke Pramod W.  |e aut 
700 0 1 |a Vágvölgyi Csaba  |e aut 
700 0 1 |a Krisch Judit  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/29330/1/s13369-023-08415-2.pdf  |z Dokumentum-elérés