Hazai rozslisztek mono- és oligoszaharidjainak papírkromatográfiás vizsgálata
Die Verfasser untersuchten die in 80%-igen Alkohol löslichen Monound Oligosaccharide von Roggenmehl. Bei der papierchromatographischen Untersuchung (aufsteigende Methode, Schleicher-Schüll Papier 2304/b, Fliessmittel : Butanol-Essigsäure-Wasser 4:1:5, Entwickler : Naphtoresorcin-Trichloressigsäure A...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lásztity Radomir Mosonyi Ágota |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1959
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
5 No. 11-12 |
Kulcsszavak: | Papírkromatográfia, Kromatográfia - módszer, Élelmiszervizsgálat - módszer, Élelmiszervizsgálat - rozsliszt |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82143 |
Hasonló tételek
-
Egyes édesipari készítmények és nyersanyagaik mono- és oligoszaharidjainak papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Főzy Istvánné, et al.
Megjelent: (1961) -
Hazai borok aminósavtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Lásztity Radomir, et al.
Megjelent: (1961) -
Gyümölcsök savtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Bajnok István
Megjelent: (1958) -
Mesterségesen színezett fűszerpaprikák papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1959) -
A lipidek papírkromatográfiás meghatározása
Szerző: Lukácsné Hágony Piroska
Megjelent: (1966)