Élelmiszerek toxikus szennyeződéseinek vizsgálata
Elmentve itt :
Szerző: | Kovács József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1961
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
7 No. 11-12 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - mérgező anyagok - módszer, Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81952 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerek toxikus szennyeződéseinek vizsgálata IV. higany szennyeződés meghatározása halakban /
Szerző: Kovács József, et al.
Megjelent: (1972) -
Élelmiszerek toxikus szennyeződéseinek vizsgálata II. alkaloid szennyeződések kimutatása az élelmiszerekben /
Szerző: Gyarmati László, et al.
Megjelent: (1962) -
Élelmiszerek toxikus szennyeződéseinek vizsgálata III. vékonyréteg kromatográfiás módszer alkalmazása alkaloid szennyeződések kimutatására /
Szerző: Kiss Béla, et al.
Megjelent: (1966) -
Természetes eredetű toxikus szennyezésektől eredő mérgezési esetek
Szerző: Konecsni István
Megjelent: (1975) -
Élelmiszerek egyes rost-frakcióinak vizsgálata
Szerző: Tekes Lajosné, et al.
Megjelent: (1992)