D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában II. a 2-szulfonsav-alanil dipeptidek szétválasztása és meghatározása /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Csapó János Csapóné Kiss Zsuzsanna Penke Botond |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
1989
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
35 No. 4 |
Kulcsszavak: | Kromatográfia - ioncserélő |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80335 |
Hasonló tételek
-
D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában I. az alanil dipeptidek szétválasztása és meghatározása /
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (1989) -
Takarmányok és élelmiszerek triptofántartalmának meghatározása fotometriásan és ioncserés oszlopkromatográfiával
Szerző: Csapó János, et al.
Megjelent: (1986) -
Gyors módszer élelmiszerek és takarmányok cisztintartalmának meghatározására ioncserés oszlopkromatográfiával
Szerző: Csapó János
Megjelent: (1982) -
Szabad aminosavak meghatározása paradicsomban
Szerző: Vidéki László, et al.
Megjelent: (1965) -
Diasztereomer- és enantiomerkeverékek előállítása és elválasztása
Szerző: Kozma Dávid
Megjelent: (2005)