|
|
|
|
LEADER |
01115nab a2200277 i 4500 |
001 |
acta80335 |
005 |
20230826104203.0 |
008 |
230803s1989 hu o 0|| hun d |
022 |
|
|
|a 0422-9576
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
041 |
|
|
|a ger
|
041 |
|
|
|a rus
|
100 |
1 |
|
|a Csapó János
|
245 |
1 |
0 |
|a D- és L-aminosavak elválasztása és meghatározása ioncserés oszlopkromatográfiával diasztereomer dipeptid formában II.
|h [elektronikus dokumentum] :
|b a 2-szulfonsav-alanil dipeptidek szétválasztása és meghatározása /
|c Csapó János
|
260 |
|
|
|c 1989
|
300 |
|
|
|a 201-208
|
490 |
0 |
|
|a Élelmiszervizsgálati közlemények
|v 35 No. 4
|
650 |
|
4 |
|a Műszaki és technológiai tudományok
|
650 |
|
4 |
|a Egyéb műszaki tudományok és technológiák
|
650 |
|
4 |
|a Élelmiszer és italfélék
|
695 |
|
|
|a Kromatográfia - ioncserélő
|
700 |
0 |
2 |
|a Csapóné Kiss Zsuzsanna
|e aut
|
700 |
0 |
2 |
|a Penke Botond
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/80335/1/elelmiszervizsgalati_kozlemenyek_1989_04_201-208.pdf
|z Dokumentum-elérés
|