A mikrobiológiai élelmiszerbiztonság tükröződése a hazai élelmiszer eredetű megbetegedések alakulásában
Az élelmiszer-biztonság megteremtése és megszilárdítása érdekében a hatóságok egyre hatékonyabban lépnek fel; ennek ellenére az utóbbi években az élelmiszer eredeté megbetegedések száma emelkedå tendenciát mutat. Mind az eseményszám, mind a betegszám alakulására jellemzå, hogy a 90-es évek elejéig f...
Elmentve itt :
Szerző: | Fehér Ágnes |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Q & M Kft.
Budapest
2008
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
54 |
Kulcsszavak: | Mikrobiológia, Élelmiszerbiztonság - Magyarország |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79690 |
Hasonló tételek
-
Állati eredetű élelmiszerek mikrobiológiai biztonsága Magyarországon
Szerző: Sréterné Lancz Zsuzsa, et al.
Megjelent: (2008) -
A X. Nemzetközi Élelmiszer-mikrobiológiai és Élelmiszer-higiéniai Szimpóziumról
Szerző: Szakál Sándor
Megjelent: (1977) -
Az élelmiszerbiztonság és -minőség nemzetközi perspektívái
Szerző: Canon Michael A.
Megjelent: (1998) -
Élelmiszer eredetű lisztéria fertőzések megelőzése az élelmiszerláncban
Szerző: Szeitzné Szabó Mária
Megjelent: (2008) -
Az élelmiszerbiztonság kockázat alapú megközelítése
Szerző: Véha Antal, et al.