Fehérjekeverékek biológiai értékének vizsgálata
Der biologische Wert von Gemischen von vollem Eipulver und Kartoffelprotein ferner von Kartoffelprotein und Weizenmehl in verschiedenen Mischungsverhältnissen wurde einerseits mittels einer mikrobiologischen Methode, andererseits durch die Bestimmung der aus der Aminosäurezusammensetzung der Muster...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Hegedűs Mihály Wöller László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1974
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81576 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerfehérjék biológiai értékének meghatározása
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1969) -
Néhány fehérjeforrás biológiai értékének vizsgálata Tetrahymena pyriformis W módszerrel
Szerző: Hegedűs Mihály
Megjelent: (1974) -
A fehérje táplálkozási értékének változása hőkezelt tejporokban
Szerző: Dworschák Ernő, et al.
Megjelent: (1972) -
A repceolaj biológiai hatásának vizsgálata
Szerző: Krámer Mihályné
Megjelent: (1972) -
Sikérfehérjék C-terminális aminosavainak vizsgálata I. a gliadin C terminális aminosavainak vizsgálata hidrazinolízissel /
Szerző: Nedelkovits János, et al.
Megjelent: (1970)