A banán gyümölcs keménységének vizsgálata az érlelési folyamat során
Die Veränderungen der Härte der Obstschale und des Obstfleisches während der künstlichen Reifung von Bananenfrüchten wurde verfolgt, um den günstigsten Zustand zum Transport der Früchte in den kommerziellen Verkehr praktisch bestimmen zu können. Die Messungen wurden in den sieben Reifestufen durchge...
Elmentve itt :
Szerző: | Kádas Lajos |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1983
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
29 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/80974 |
Hasonló tételek
-
A banán gyümölcs cukortartalmának, víz állapotának és szabad aminósav tartalmának változása az érés során
Szerző: Kádas Lajos, et al.
Megjelent: (1979) -
Mesterséges érlelési kísérletek etilénnel
Szerző: Köllő Andrásné, et al.
Megjelent: (1960) -
Keverékindikátor alkalmazása vizek összes keménységének komplexometriás meghatározásához
Szerző: Sarudi Imre
Megjelent: (1966) -
Gyümölcs-aroma vizsgálatok
Szerző: Keveiné Pichler Emilia, et al.
Megjelent: (1971) -
Néhány gyorsfagyasztott és friss gyümölcs C-vitamintartalmának összehasonlító vizsgálata
Szerző: W. Jurics Éva
Megjelent: (1969)