A tiobarbitursavas reakció alkalmazása gyorsfagyasztott félkészételek tárolhatósági időtartamának vizsgálatához
Aus Versuchsergebnissen folgt, dass die TBS Bestimmungsmehtode im Anfangsstadium der Lagerung von schnellgefrorenen Halbfertigwaren zur Qualitätskontrolle gut angewendet werden kann. Beim Fortschritt des Ranzigwerdens jedoch ist es erforderlich, diese Prüfungsmethode mit organoleptischen Untersuchun...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Almási Elemér Szántó Gyuláné |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1963
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
9 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/82032 |
Hasonló tételek
-
Gyorsfagyasztott gyümölcsök barnulása II. polifenolok minőségi kimutatása /
Szerző: Almási Elemér, et al.
Megjelent: (1962) -
Gyorsfagyasztott gyümölcsök barnulása I. polifenolok mennyiségi meghatározása /
Szerző: Almási Elemér, et al.
Megjelent: (1961) -
Növényvédőszer-maradékok vizsgálata gyorsfagyasztott élelmiszerekben
Szerző: Szabolcs László, et al.
Megjelent: (1973) -
Színmérés, színkülönbség-meghatározás problémái gyorsfagyasztott parajkrémnél
Szerző: Somogyi Valéria, et al.
Megjelent: (1981) -
Gyorsfagyasztott szamócakrém C-vitamintartalmának alakulása, tárolás során
Szerző: Rácz Endréné, et al.
Megjelent: (1982)