Növényvédőszer-maradékok vizsgálata gyorsfagyasztott élelmiszerekben
Die Verfasser untersuchten die Pestizidrückstände von tiefgekühlten Gemüsen (Spinat, grüne Erbsen, Kürbis) und Obst (Himbeeren und Weichsel) Die aus — nach Einhaltung der vorgeschriebenen lebensmittelhygienischen Wartezeiten verarbeiteten — Rohstoffen bereiteten tiefgekühlten Himbeeren und Weichsel...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Szabolcs László Rácz Endre |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1973
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81536 |
Hasonló tételek
-
Klórozott szénhidrogén-maradékok vizsgálata élelmiszerekben I-II. alap- és összetett élelmiszerek /
Szerző: Csonti Ferenc, et al.
Megjelent: (1969) -
A gyorsfagyasztott parajkrém tárolási hőmérséklet-idő-minőségváltozás kapcsolatának meghatározása
Szerző: Rácz Endre, et al.
Megjelent: (1980) -
Élelmiszereink mikotoxin és növényvédőszer-maradék szennyezettségének élelmiszerbiztonsági megítélése, 1. rész. növényvédőszer-maradékok /
Szerző: Ambrus Árpád, et al.
Megjelent: (2020) -
Higanytartalmú csávázószer-maradékok vizsgálata és élelmezésegészségügyi megítélése
Szerző: Soós Katalin, et al.
Megjelent: (1967) -
Gyorsfagyasztott gyümölcsök barnulása II. polifenolok minőségi kimutatása /
Szerző: Almási Elemér, et al.
Megjelent: (1962)