Az uborka (Cucumis sativus) érése során bekövetkező beltartalmi értékváltozások = Changes in nutritional values during the ripening of cucumber (Cucumis sativus)

Az uborka (Cucumis sativus) a magyar lakosság által egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott zöldségféle. A nemzetközi irodalomban számtalan olyan cikk lelhető fel, amelyek más élelmiszerekkel összehasonlítva vizsgálják a vitaminokat, az öszszes polifenoltartalom, valamint az antioxidáns-aktivitás...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Orbán Csaba
Csajbókné Csobod Éva
Dobronszki Andrea
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2014
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 60 No. 1
Kulcsszavak:Táplálkozástudomány - kutatás, Uborka
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79607

Hasonló tételek