Az uborka (Cucumis sativus) érése során bekövetkező beltartalmi értékváltozások = Changes in nutritional values during the ripening of cucumber (Cucumis sativus)
Az uborka (Cucumis sativus) a magyar lakosság által egyik legnagyobb mennyiségben fogyasztott zöldségféle. A nemzetközi irodalomban számtalan olyan cikk lelhető fel, amelyek más élelmiszerekkel összehasonlítva vizsgálják a vitaminokat, az öszszes polifenoltartalom, valamint az antioxidáns-aktivitás...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Orbán Csaba Csajbókné Csobod Éva Dobronszki Andrea |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2014
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
60 No. 1 |
Kulcsszavak: | Táplálkozástudomány - kutatás, Uborka |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79607 |
Hasonló tételek
-
Response of cucumber (Cucumis sativus L.) seedlings to exogenous silicon and salicylic acid under osmotic stress
Szerző: Jafari Seyyed Reza, et al.
Megjelent: (2015) -
Phytoremediation potential of Raphanus sativus L. for lead contaminated soil
Szerző: Hamadouche Nadia Ait
Megjelent: (2012) -
Kovászos uborka eltarthatóságának vizsgálata
Szerző: Bognár Vidné
Megjelent: (1971) -
Értékváltozások Béládi Miklós portréjához
Megjelent: (1987) -
Cheese ripening process monitored by dielectric parameters
Szerző: Dobozi Réka, et al.
Megjelent: (2022)