Food safety issues related to the presence of micro and nanoplastics in food
Elmentve itt :
Szerzők: |
Geicu-Cristea Mihaela Popa Elisabeta Elena Popescu Paul Alexandru Miteluț Amalia Carmen Drăghici Mihaela Cristina Popa Mona Elena |
---|---|
Testületi szerző: | International conference on science, technology, engineering and economy (2022) (Szeged) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Faculty of Engineering, University of Szeged
Szeged
2022
|
Sorozat: | International Conference on Science, Technology, Engineering and Economy
|
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/75283 |
Hasonló tételek
-
Micro plastics in the environment and the food chain
Szerző: Bordós Gábor, et al.
Megjelent: (2016) -
Food safety
Szerző: Krisch Judit -
The food safety impact on food products merchantability
Szerző: Borlovan Ioan, et al.
Megjelent: (2011) -
Analyzing perceptions on quality and safety of frozen foods with Balkan consumers the case of Albania and Kosovo /
Szerző: Hasani Arbenita, et al.
Megjelent: (2022) -
Sustainable food consumption intentions related to food safety among young adults
Szerző: Kovács Ildikó
Megjelent: (2020)