Traditional and modern foods
The lecture aims to present the “family tree” which shows the “phylogeny“ of foods and which demonstrates that the process of product development in food industry shows a certain, largely predictable regularity.
Elmentve itt :
Szerzők: | |
---|---|
Testületi szerző: | |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Szeged
2011
|
Sorozat: | Agrár- és vidékfejlesztési szemle
6 No. 1 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Innováció |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/76109 |
Tartalmi kivonat: | The lecture aims to present the “family tree” which shows the “phylogeny“ of foods and which demonstrates that the process of product development in food industry shows a certain, largely predictable regularity. |
---|---|
Terjedelem/Fizikai jellemzők: | 216-217 |
ISSN: | 1788-5345 |