Traditional and modern foods

The lecture aims to present the “family tree” which shows the “phylogeny“ of foods and which demonstrates that the process of product development in food industry shows a certain, largely predictable regularity.

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Balogh Sándor
Snelcer Betti
Testületi szerző: Traditions, innovation, sustainability (2011) (Hódmezővásárhely)
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar Szeged 2011
Sorozat:Agrár- és vidékfejlesztési szemle 6 No. 1
Kulcsszavak:Élelmiszeripari technológia, Innováció
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/76109
Leíró adatok
Tartalmi kivonat:The lecture aims to present the “family tree” which shows the “phylogeny“ of foods and which demonstrates that the process of product development in food industry shows a certain, largely predictable regularity.
Terjedelem/Fizikai jellemzők:216-217
ISSN:1788-5345