Phenolic composition and antioxidant activity of colored oats
Elmentve itt :
Szerzők: |
Varga Mónika Jójárt Rebeka Fónad Péter Mihály Róbert Palágyi András |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | FOOD CHEMISTRY
268 |
doi: | 10.1016/j.foodchem.2018.06.035 |
mtmt: | 30416452 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/19376 |
Hasonló tételek
-
Phenolic composition and in vitro antioxidant activity correlation in Sempervivum tectorum extracts
Szerző: Alberti Ágnes
Megjelent: (2009) -
Antioxidant activity and phenolics in tomato leaves extracts infected with late blight
Szerző: Peić Tukuljac Marijana, et al.
Megjelent: (2018) -
Characterization of Phenolic Compounds of Ulva rigida (Chlorophycae) and Its Antioxidant Activity
Szerző: Mezghani Sana, et al.
Megjelent: (2016) -
Structural characterization of allomelanin from black oat
Szerző: Varga Mónika, et al.
Megjelent: (2016) -
Effect of Actinomycin D and 2-Thiouracil on the elongation of oat coleoptiles induced by different phenolic acids
Szerző: Köves Erzsébet, et al.
Megjelent: (1973)