Antimicrobial activity of natural phenolics against food spoilage yeasts

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kimani Bernard Gitura
Anjeche Patrick Otete
Szebenyi Csilla
Kerekes Erika Beáta
Krisch Judit
Papp Tamás
Vágvölgyi Csaba
Takó Miklós
Testületi szerző: Wellmann International Scientific Conference (18.) (2021)
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: University of Szeged Faculty of Agriculture Hódmezővásárhely 2021
Sorozat:Wellmann International Scientific Conference
Kulcsszavak:Mikrobiológia - előadáskivonat, Fenolok - előadáskivonat, Élelmiszeripari technológia - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/76203
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:41
ISBN:978-963-306-790-1