Effect of food technological processing on residue of some pesticides in some plant foods
Elmentve itt :
Szerző: | Bessar Badiaa Abd El-Rahman |
---|---|
További közreműködők: | Szabó András S. (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
1992
|
Kulcsszavak: | Kémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/5613 |
Hasonló tételek
-
Food safety assessment of the mycotoxin and pesticide residue contamination of our foods, part 1. pesticide residues /
Szerző: Ambrus Árpád, et al.
Megjelent: (2020) -
Food safety assessment of the mycotoxin and pesticide residue contamination of our foods, part 2. Mycotoxins /
Szerző: Ambrus Árpád, et al.
Megjelent: (2020) -
Selenium in food and food supplements
Szerző: Muselin Florin, et al.
Megjelent: (2021) -
Chemical analysis of blueberry fruits (Vaccinium corymbosum L.) for pesticide residues in the Mačva district [abstract] /
Szerző: Marković Stefan, et al.
Megjelent: (2023) -
Antioxidant capacity and polyphenols content for some medicinal plants [abstract] /
Szerző: Popescu Georgeta-Sofia, et al.
Megjelent: (2024)