Kumisz és savanyútej készítmények
Elmentve itt :
Szerző: | Moldvai Rezső |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1968
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat - mikrobiológia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81280 |
Hasonló tételek
-
Étrend-kiegészítő készítmények vizsgálatának tapasztalatai
Szerző: Horváthné Soós Erika, et al.
Megjelent: (2019) -
Hidegkonyhai készítmények mikrobiológiai és higiéniai vizsgálata
Szerző: Pataky Mária
Megjelent: (1966) -
Új laboratóriumi eszközök és tökéletesítések Budapest Főváros Vegyészeti és Élelmiszervizsgáló Intézetében IV. rész /
Szerző: Moldvai Rezső
Megjelent: (1959) -
Májas készítmények keményítő és glikogén tartalmának meghatározása
Szerző: Ojtózy Kristófné
Megjelent: (1966) -
Dr. Erdey László, 1910-1970
Szerző: Moldvai Rezső
Megjelent: (1970)