Általános iskolások élelmiszerbiztonsági kockázatészlelése = Food safety risk perception of elementary school students
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal kiemelt céljai közé tartozik a vásárlók élelmiszerlánc-biztonsággal kapcsolatos tudatosságának növelése, amelynek az egyik legfontosabb feltétele az élelmiszer-vásárlással, -kezeléssel, -tárolással és -fogyasztással kapcsolatos alapvető ismeretek gyermekko...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Balogh-Berecz Ágnes Kasza Gyula Bódi Barbara |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2015
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
61 No. 4 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerbiztonság - felmérés - általános iskola |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79058 |
Hasonló tételek
-
Food safety knowledge and awareness of primary school children
Szerző: Dorkó Annamária, et al.
Megjelent: (2018) -
Analyzing perceptions on quality and safety of frozen foods with Balkan consumers the case of Albania and Kosovo /
Szerző: Hasani Arbenita, et al.
Megjelent: (2022) -
Food safety in the light of a quantitative consumer study
Szerző: Zsoldos László, et al.
Megjelent: (2013) -
Food safety
Szerző: Krisch Judit -
Experiments of food investigations in the education of high school students
Szerző: Szabó Gergely Levente, et al.
Megjelent: (2017)