Általános iskolások élelmiszerbiztonsági kockázatészlelése = Food safety risk perception of elementary school students

A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal kiemelt céljai közé tartozik a vásárlók élelmiszerlánc-biztonsággal kapcsolatos tudatosságának növelése, amelynek az egyik legfontosabb feltétele az élelmiszer-vásárlással, -kezeléssel, -tárolással és -fogyasztással kapcsolatos alapvető ismeretek gyermekko...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Balogh-Berecz Ágnes
Kasza Gyula
Bódi Barbara
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Budapest 2015
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 61 No. 4
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság - felmérés - általános iskola
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79058

Hasonló tételek