Párlatok és alapanyagaik élelmiszerbiztonsági kockázata [absztrakt] /

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lőrincz Ádám
Szabó P. Balázs
Szepesi-Bencsik Dóra
Szőke-Trenyik Eszter
Varga Krisztina
Testületi szerző: Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: SZTE Mérnöki Kar Szeged 2023
Sorozat:Műszaki, technológiai és gazdasági kihívások a 21. században : nemzetközi magyar nyelvű tudományos konferencia
Kulcsszavak:Élelmiszerbiztonság - előadáskivonat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/83865
Leíró adatok
Terjedelem/Fizikai jellemzők:65
ISBN:978-963-306-928-8