Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban
Elmentve itt :
Szerző: | Mihalkó József |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | KONZERVÚJSÁG
2022 No. 1-4 |
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 33398901 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/25865 |
Hasonló tételek
-
Aszalt gyümölcsök felhasználása kolbászban
Szerző: Gál Szimonetta
Megjelent: (2020) -
Aszalt gyümölcsök alkalmazhatóságának vizsgálata füstöltfőtt kolbász típusú termékekben
Szerző: Mihalkó József
Megjelent: (2022) -
Difenillel impregnált csomagolóanyagok felhasználása Citrus-gyümölcsök eltarthatóságának növelésére
Szerző: Kieselbach Gyula
Megjelent: (1958) -
Néhány főtt-füstölt bélbetöltött hentesáru hőkezelési egyenértékének meghatározása
Szerző: Czakó Mihály, et al.
Megjelent: (1987) -
Gyümölcsök savtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Bajnok István
Megjelent: (1958)