Ízesített és dúsított fehércsokoládé gyártmányos fejlesztése
Elmentve itt :
Szerző: | Mileant Kamilla Anasztázia |
---|---|
További közreműködők: | Gyimes Ernő János (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2022
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135512 |
Hasonló tételek
-
Karamellizált fehércsokoládé alapfejlesztése
Szerző: Gyöngyösi Zsuzsanna
Megjelent: (2023) -
Vitaminnal dúsított smoothie ital fejlesztése
Szerző: Antóni Vivien Éva
Megjelent: (2023) -
Ásványi anyagokkal dúsított szénhidrát csökkentett zselétermékek fejlesztése
Szerző: Szebeni Eszter
Megjelent: (2021) -
Fehérjével dúsított töltött ostya fejlesztése elsősorban sportolók számára
Szerző: Varga Levente Máté
Megjelent: (2023) -
Dúsított krémmézek készítése és vizsgálata
Szerző: Bekő Eszter
Megjelent: (2023)