Ízesített és dúsított fehércsokoládé gyártmányos fejlesztése

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Mileant Kamilla Anasztázia
További közreműködők: Gyimes Ernő János (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2022
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/135512
LEADER 00841nta a2200205 i 4500
001 dipl135512
005 20230808112514.0
008 230808s2022 hu om 0|| hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Mileant Kamilla Anasztázia 
245 1 0 |a Ízesített és dúsított fehércsokoládé gyártmányos fejlesztése  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Kamilla Anasztázia Mileant 
246 1 0 |a Development of flavored and fortified white chocolate  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2022 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 1 |a Gyimes Ernő János  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/135512/1/2022_mileant_kamilla_anasztazia.pdf  |z Dokumentum-elérés