Szemkamerás vizsgálatok egy élelmiszer fogyasztói megítélésében
A szemkamerás mérések során a résztvevők szemmozgásának rögzítésére, majd az így kapott adatok kiértékelésére van lehetőség. Az élelmiszeriparban a szemkamerák alkalmazása Magyarországon még nem jellemző, szemben a nyugat-európai gyakorlattal, ahol ez a technológia a termékfejlesztés, marketingtámog...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kovács Eszter Gere Attila Székely Dóra Kókai Zoltán Sipos László |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2016
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
62 No. 2 |
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás, Szemkamerás mérés |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79082 |
Hasonló tételek
-
Szemkamerás módszerek alkalmazása az élelmiszerkutatásban
Szerző: Gere Attila, et al.
Megjelent: (2017) -
Az értékalapú szegmentáció és az élelmiszer-választás közbeni szem-mozgás közötti összefüggések esettanulmány kenyerekkel /
Szerző: Gere Attila, et al.
Megjelent: (2019) -
Az élelmiszer kockázatokra adott fogyasztói reakciók és a kommunikáció
Szerző: Verbeke W.
Megjelent: (2007) -
Élelmiszer radioaktív-szennyezettségi vizsgálatok 1972-ben és ezek értékelése
Szerző: Kovács József
Megjelent: (1973) -
Élelmiszer-biztonság és -minőség érvényesülése a fogyasztói gondolkodásban és magatartásban
Szerző: Lelovics Zsuzsanna
Megjelent: (2006)