Antibacterial effect of edible coatings with essential oil
Food preservation technologies are a continuously renewed area because of industrial and customer needs, social transformation and environmentally friendly processing and climate change. The shelf life of perishable food products must be extended with different technologies, for example using green...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Vidács Anita Győri Balázs Lázár Tamás |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
University of Szeged, Faculty of Engineering
Szeged
2022
|
Sorozat: | Analecta technica Szegedinensia
16 No. 1 |
Kulcsszavak: | Illóolajok - gyógyhatás, Antibakteriális hatás, Élelmiszertudomány |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/analecta.2022.1.71-76 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/77873 |
Hasonló tételek
-
Antibacterial effect of edible coatings with essential oil
Szerző: Vidács Anita, et al.
Megjelent: (2022) -
Antibacterial and antibiofilm effect of wintergreen and immortelle essential oils against staphylococcus aureus
Szerző: Balázs Viktória Lilla, et al.
Megjelent: (2022) -
Differences in in vitro antibacterial activity of Dracocephalum moldavica L. essential oil and hydrolate
Szerző: Šovljanski Olja, et al.
Megjelent: (2022) -
The influence of content of oregano essential oil on microstructural, antioxidant, barrier and antimicrobial properties of citrus pectin-based edible films [abstract] /
Szerző: Kostić Marija, et al.
Megjelent: (2023) -
The influence of the process parameters of the biopolymer pouches synthesis on the quality of packaged edible oil [abstract] /
Szerző: Popović Senka, et al.
Megjelent: (2024)