Fermentált gabona bázisú termékfejlesztés zöldségek és gyümölcsök felhasználásával
Elmentve itt :
Szerző: | Meszlényi Csilla Ágnes |
---|---|
További közreműködők: |
Gyimes Ernő János
(Témavezető) Vidács Anita (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140550 |
Hasonló tételek
-
Húsipari termékfejlesztés vadhús felhasználásával
Szerző: Perei Zsombor
Megjelent: (2023) -
A magas rosttartalmú zöldségek és gyümölcsök szerepe a táplálkozásban
Szerző: Hipszki Flóra Dóra
Megjelent: (2022) -
Paleo termékfejlesztés a sütőiparban
Szerző: Vincze Emese Eszter
Megjelent: (2021) -
Ehető filmbevonat alkalmazása gyümölcsök tárolása során
Szerző: Szilágyi Anna Lili
Megjelent: (2023) -
A termékfejlesztés során az optimális hőkezelési paraméterek kialakítása
Szerző: Kiss Klára
Megjelent: (2021)