Fermentált gabona bázisú termékfejlesztés zöldségek és gyümölcsök felhasználásával

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Meszlényi Csilla Ágnes
További közreműködők: Gyimes Ernő János (Témavezető)
Vidács Anita (Témavezető)
Dokumentumtípus: Szakdolgozat
Megjelent: 2023
Tárgyszavak:
Online Access:http://diploma.bibl.u-szeged.hu/140550
LEADER 00907nta a2200217 i 4500
001 dipl140550
005 20241126105116.0
008 240515s2023 hu om 000 hun d
040 |a SZTE Diploma Repozitórium  |b hun 
041 |a hun 
100 1 |a Meszlényi Csilla Ágnes 
245 1 0 |a Fermentált gabona bázisú termékfejlesztés zöldségek és gyümölcsök felhasználásával  |h [elektronikus dokumentum] /  |c Csilla Ágnes Meszlényi 
246 1 0 |a Development of cereal-based fermented foods with vegetable and fruits  |h [elektronikus dokumentum] 
260 |c 2023 
650 4 |a Mérnöki tudományok 
650 4 |a Engineering and technology 
650 4 |a Other engineering and technologies 
650 4 |a Food and beverages 
700 0 1 |a Gyimes Ernő János  |e ths 
700 0 1 |a Vidács Anita  |e ths 
856 4 0 |u https://diploma.bibl.u-szeged.hu/id/eprint/140550/1/2023_meszlenyi_csilla_agnes.pdf  |z Dokumentum-elérés