Fűszerek és élvezeti szerek minőségével kapcsolatos vizsgálatok 1971-ben
Elmentve itt :
Szerző: | Gál Ilona Emma |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Lapkiadó Vállalat
Budapest
1972
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
|
Kulcsszavak: | Élelmiszeripar - minőségellenőrzés, Élelmiszerellenőrzés - hatósági, Élelmiszerbiztonság |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81454 |
Hasonló tételek
-
Porszerű élelmiszerek és élvezeti szerek abszolút sűrűségének meghatározása
Szerző: Kajdacsi Ferenc
Megjelent: (1958) -
A húsipari termékek higiéniai minőségével kapcsolatos tapasztalatok a IV. ötéves terv időszakában
Szerző: Berezvai Ferenc, et al.
Megjelent: (1976) -
A húsipari termékek higiéniai "minőségével" kapcsolatos fővárosi tapasztalatok az ötödik ötéves terv időszakában
Szerző: Szakál Sándor
Megjelent: (1981) -
Az élelmiszerek és élvezeti cikkek árképzésének új szabályozása
Szerző: Gomola György
Megjelent: (1974) -
Kapszaicin antibakteriális hatására vonatkozó vizsgálatok
Szerző: Gál Ilona Emma
Megjelent: (1969)