Kenőmargarinok bírálatára kiképzett szakértői panel teljesítményének mérése = The investigation of performance of the panel trained to evaluation of margarine

Az élelmiszeripari termékek fejlesztése és a minőségbiztosítás terén is széles körben alkalmaznak aromalexikonokat. A különféle termékekre kifejlesztett lexikonok magukba foglalják a termék esetében előforduló összes tulajdonságot, azok definícióját és a hozzájuk tartozó referenciamintákat, illetve...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Györey Annamária
Gere Attila
Kókai Zoltán
Sipos László
Molnár Pál
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Q & M Kft. Budapest 2012
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 58 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszertudomány - kutatás, Élelmiszeripar
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/79565

Hasonló tételek