Assessment of orange wines in the light of new food consumption trends
Studying the world’s new gastronomic trends, the appearance of orange wines is a real rarity and a special phenomenon. In contrast with rosé wines, orange wines are made not from white grapes, but from blue grapes, by skin-contact fermentation. As a result, an orange color is obtained by the wine, a...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Bene Zsuzsanna Piskóti István |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
WESSLING Nemzetközi Kutató és Oktató Központ Közhasznú Nonprofit Kft.
Budapest
2017
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
63 No. 4 |
Kulcsszavak: | Fogyasztói magatartás, Narancsbor, Borászat, Élelmiszerkémia |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/79189 |
Hasonló tételek
-
Viruses in food - in the light of the new coronavirus pandemic
Szerző: Bánáti Diána
Megjelent: (2020) -
Flexitarianism - the sustainable food consumption?
Szerző: Bánáti Diána
Megjelent: (2022) -
Situation and development trends of the food industry
Szerző: Felkai Beáta Olga, et al.
Megjelent: (2022) -
Examination of skin-fermented natural wines
Szerző: Bene Zsuzsanna, et al.
Megjelent: (2022) -
Insects as "new" foods
Szerző: Kemenczei Ágnes, et al.
Megjelent: (2016)