The importance of the rheological properties to the consumption quality of foodstuff

Szerző az NDK-ban és Magyarországon végzett szalámi vizsgálatok példáján mutatja be a reológiai tulajdonságok szerepét a minőség kialakításában. Egyben a fogyasztók széles körében végzett preferenciavizsgálatok alapján rávilágít utóbbiak jelentőségére az élelmiszerminősítésben. Die Rolle der Theolog...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Kochan A.
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Lapkiadó Vállalat Budapest 1976
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 22 No. 3
Kulcsszavak:Fogyasztói magatartás, Élelmiszervizsgálat
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/80668
Leíró adatok
Tartalmi kivonat:Szerző az NDK-ban és Magyarországon végzett szalámi vizsgálatok példáján mutatja be a reológiai tulajdonságok szerepét a minőség kialakításában. Egyben a fogyasztók széles körében végzett preferenciavizsgálatok alapján rávilágít utóbbiak jelentőségére az élelmiszerminősítésben. Die Rolle der Theologischen Eigenschaften bei der Entwicklung der Qualität wird anhand von in der Deutschen Demokratischen Republik und in Ungarn durchgeführten Salamiuntersuchungen gezeigt. Zu gleicher Zeit wird auf Grund von in einem breiten Kreis der Verbraucher durchgeführten Vorliebeuntersuchungen auf die Bedeutung der Theologischen Eigenschaften in der Auswertung von Lebensmitteln hingewiesen.
Terjedelem/Fizikai jellemzők:152-156