Colour evolution of conventionally and organically cultivated hungarina red spice paprika varieties
Colour evolution of conventionally and organically cultivated Szegedi-20, Meteorit, Mihálytelki and Kármin spice paprika varieties was studied in green, break, pale red, deep red and over-ripened maturity stages. As the ripening stages forwarded the organic samples gradually lost their initial extra...
Elmentve itt :
Szerzők: |
Koncsek A. Horváth Zs. H. Véha Antal Daood H. G. Helyes L. |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2016
|
Sorozat: | Review of faculty of engineering : analecta technica Szegedinensia
10 No. 1 |
Kulcsszavak: | Fűszerpaprika |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/41916 |
Hasonló tételek
-
Fractional Factorial Design and Desirability Function-Based Approach in Spice Paprika Processing Technology to Improve Extractable Colour Stability
Szerző: Koncsek Arnold, et al.
Megjelent: (2022) -
Pesticide residues in environmental and produce samples from ecological and conventional paprika cultivation fields
Szerző: Ottucsák Marianna, et al.
Megjelent: (2016) -
Studies concerning the yield/M2 of some paprika pepper varieties cultivated in solarium
Szerző: Sebastian Ursu Paul, et al.
Megjelent: (2013) -
The dry matter content changes of spice pepper cultivated under plastic cover
Szerző: Nagy Kitti, et al.
Megjelent: (2012) -
The comparison of the precision and conventional cultivation from an economy viewpoint [absztrakt] /
Szerző: Lencsés Enikő, et al.
Megjelent: (2009)