SPAD values, as well as sugar- and capsaicin content indifferent varieties of outdoor peppers
Elmentve itt :
Szerzők: |
Lantos Ferenc Makra László Mike Kati Gyalai Ingrid |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2022
|
Sorozat: | COLUMELLA: JOURNAL OF AGRICULTURAL AND ENVIRONMENTAL SCIENCES
9 No. 1 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.18380/SZIE.COLUM.2022.9.1.5 |
mtmt: | 32924813 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/28718 |
Hasonló tételek
-
Investigation of water soluble sugar content and flavour evaluation of Gala Must, Royal Gala and Pinova apple varieties
Szerző: Gyalai Ingrid Melinda, et al.
Megjelent: (2021) -
Investigate the sugar content of different varieties of apples on the harvest day
Szerző: Gan Jigang
Megjelent: (2021) -
Investigation and studying of the biochemical effect of carotene dyestuff materials and capsaicin in special spice pepper (Capsicum annuum convar. longum l.) varieties
Szerző: Lantos Ferenc, et al.
Megjelent: (2017) -
Study on the antioxidant capacity of sweet and hot spice peppers
Szerző: Lantos Ferenc, et al.
Megjelent: (2022) -
Genetic and Seasonal Factors Influence Pungent Pepper Capsaicinoid and Vitamin C Content
Szerző: Gyalai Ingrid, et al.
Megjelent: (2025)