Inhibition of the formation of amyloid-like fibrils using herbal extracts.
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kotormán Márta Kelemen Zita Kasi Phanindra Babu Nemcsók János |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2018
|
Sorozat: | ACTA BIOLOGICA HUNGARICA (1983-2018)
69 No. 2 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.1556/018.69.2018.2.2 |
mtmt: | 3385654 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/24793 |
Hasonló tételek
-
Inhibition of the formation of amyloid-like fibrils with spices, especially cloves
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2018) -
Eduscho coffee extract effectively inhibits the formation of amyloid-like fibrils by trypsin in aqueous ethanol
Szerző: Kasi Phanindra Babu, et al.
Megjelent: (2018) -
Avocado Juice Prevents the Formation of Trypsin Amyloid-Like Fibrils in Aqueous Ethanol
Szerző: Kasi Phanindra Babu, et al.
Megjelent: (2019) -
Inhibition of amyloid-like fibril formation of trypsin by red wines
Szerző: Kotormán Márta, et al.
Megjelent: (2017) -
The Anti-amyloidogenic effect of natural product extracts on amyloid-like fibril formation of trypsin in aqueous organic solvents
Szerző: Kasi Phanindra Babu
Megjelent: (2019)