Az élelmiszerbiztonság gyakorlata a modern malom- és takarmányiparban
Elmentve itt :
Szerzők: |
Véha Antal Bakos Tiborné Szabó P. Balázs |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2020
|
Sorozat: | ÉRTÉKÁLLÓ ARANYKORONA
20 No. 9 |
Tárgyszavak: | |
mtmt: | 31865338 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/23190 |
Hasonló tételek
-
Élelmiszerbiztonságot szolgáló módszerek bemutatása a malom és takarmányiparban
Szerző: Véha Antal, et al.
Megjelent: (2023) -
Módszerek búzalisztek, tészták minőségi és beltartalmi paramétereinek meghatározása
Szerző: Szabó P. Balázs, et al.
Megjelent: (2022) -
Az eltérő agrotechnikai faktorok hatása a búzaliszt próbacipós és egyéb minőségi paramétereire
Szerző: Magyar Zoltán, et al.
Megjelent: (2019) -
Dough reological and kernel hardness investigation on different Hungarian winter wheat varieties
Szerző: Szabó P. B.
Megjelent: (2011) -
Role of water in cultivation of rice and wheat determines the ingredients of seeds
Szerző: Szűts Viktória, et al.
Megjelent: (2022)