A növényi és állati eredetű élelmiszerek nitráttartalmának spektroszkópiás meghatározása, a nitrát ion akkumulációjának okai, növényi eredetű táplálékok nitráttartalma Győr-Sopron és Fejér megyében
Elmentve itt :
Szerző: | Uresch Ferenc |
---|---|
További közreműködők: | nincs megadva (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Disszertáció |
Megjelent: |
1986
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://doktori.ek.szte.hu/6006 |
Hasonló tételek
-
Növényi és állati eredetű hulladékok hasznosíthatósága biogáz előállítására
Szerző: Szilágyi Árpád
Megjelent: (2021) -
Növényi eredetű fehérjeforrások feltérképezése
Szerző: Baross Anna
Megjelent: (2022) -
Állati eredetü [!eredetű] gyógyszerek
Szerző: Hursán Éva
Megjelent: (1959) -
Peszticid maradványok növényi eredetű élelmiszerekben
Szerző: Papp Kitti
Megjelent: (2021) -
Növényi eredetű melanin szerkezet meghatározása
Szerző: Cseh Attila
Megjelent: (2015)