Az élelmiszer-előállítás folyamatának hatályos jogi szabályozása, különös tekintettel a húskészítmények körébe tartozó Szegedi szalámira és Szegedi téliszalámira.
Elmentve itt :
Szerző: | Petrovics Kinga |
---|---|
További közreműködők: | Hegyes Péter István (Témavezető) |
Dokumentumtípus: | Szakdolgozat |
Megjelent: |
2023
|
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://diploma.bibl.u-szeged.hu/138762 |
Hasonló tételek
-
Az élelmiszer-előállítás és -forgalmazás közegészségügyi szabályozása
Szerző: Biró Krisztina
Megjelent: (2006) -
A szellemi tulajdon körébe tartozó immateriális javak értékelése
Szerző: Rábai Zsolt
Megjelent: (1998) -
A jogos védelem körébe tartozó elhárító cselekmény dogmatikai kérdéseiről
Szerző: Tapodi Péter Ádám
Megjelent: (2016) -
Egészségügyi alapellátás körébe tartozó családorvosi ellátás helyzete a mai magyar viszonylatban
Szerző: Karsai Melinda
Megjelent: (2013) -
A kis- és középvállalkozások körébe tartozó családi vállalkozások sajátosságai, előnyei, hátrányai
Szerző: Kocsis Beáta
Megjelent: (2012)