Xylanase and cellulase assisted acid extraction of pectic fiber from butternut squash [abstract] /
Elmentve itt :
Szerzők: |
Milošević Maja Perović Milica Antov Mirjana |
---|---|
Testületi szerző: | 20th Wellmann International Scientific Conference |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
Hódmezővásárhely
2023
|
Sorozat: | Wellmann International Scientific Conference
20 |
Kulcsszavak: | Élelmiszerkémia - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/84210 |
Hasonló tételek
-
Characteristics and properties of pectin fiber from butternut squash (Cucurbita moschata) obtained by green protocol
Szerző: Milošević Maja, et al.
Megjelent: (2022) -
Utilization of soy hull for production of pectic fiber
Szerző: Milošević Maja, et al.
Megjelent: (2022) -
Influence of different combinations of wall materials on the encapsulation of butternut squash waste extract
Szerző: Stajčić Slađana, et al.
Megjelent: (2019) -
Functional and biological properties of isolated chickpea (Cicer arietinum L.) seed protein
Szerző: Perović Milica, et al.
Megjelent: (2022) -
The effect of enzymatic pretreatment of chickpea on properties of prepared protein nanoparticles [abstract] /
Szerző: Perović Milica, et al.
Megjelent: (2023)