Fehérjealapú habképzőkkel lazított édesipari lisztesáruk reológiai vizsgálata II. a tárolási idő és a zsírtartalom befolyása a reológiai tulajdonságokra /

Im Laufe der Lagerung treten in den Theologischen Eigenschaften der Biskuitkrumen bedeutende Änderungen auf. Die Änderungen ähneln den bei der Alterung des Brotes beobachteten, erfolgen jedoch mit viel geringerer Geschwindigkeit. Bei Zusatz von Butter vermindert sich die gesamte plastiche und elasti...

Teljes leírás

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Lásztity Radomir
Nedelkovits János
Major József
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: Műszaki Könyvkiadó Budapest 1962
Sorozat:Élelmiszervizsgálati közlemények 8 No. 1-2
Kulcsszavak:Élelmiszervizsgálat - analitikai kémia - módszer, Élelmiszerkémia - módszer
Tárgyszavak:
Online Access:http://acta.bibl.u-szeged.hu/81971

Hasonló tételek