Difenillel impregnált csomagolóanyagok felhasználása Citrus-gyümölcsök eltarthatóságának növelésére
Elmentve itt :
Szerző: | Kieselbach Gyula |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
Műszaki Könyvkiadó
Budapest
1958
|
Sorozat: | Élelmiszervizsgálati közlemények
4 No. 1-2 |
Kulcsszavak: | Élelmiszeripari technológia, Élelmiszervizsgálat |
Tárgyszavak: | |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/81769 |
Hasonló tételek
-
Kovászos uborka eltarthatóságának vizsgálata
Szerző: Bognár Vidné
Megjelent: (1971) -
Aszalt gyümölcsök felhasználása füstölt-főtt kolbászban
Szerző: Mihalkó József
Megjelent: (2022) -
Adatok a grape-fruit (toronja, Citrus paradisi v. Citrus decumanus) mikroflórájáról
Szerző: Nikodemusz István, et al.
Megjelent: (1971) -
Gyümölcsök savtartalmának papírkromatográfiás vizsgálata
Szerző: Bajnok István
Megjelent: (1958) -
Gyümölcsjoghurtok eltarthatóságának vizsgálata az ízesítőanyagok kezeléseinek függvényében
Szerző: Kapcsándi Viktória, et al.
Megjelent: (2021)