|
|
|
|
LEADER |
00883naa a2200217 i 4500 |
001 |
acta71976 |
005 |
20231004151246.0 |
008 |
210211s2021 hu o 1|| eng d |
024 |
7 |
|
|a 10.14232/syrpharmacognosy.2021.a10
|2 doi
|
040 |
|
|
|a SZTE Egyetemi Kiadványok Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a eng
|
100 |
2 |
|
|a Horváth-Boros Klára
|
245 |
1 |
0 |
|a Phytochemical analysis of three food plants
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Horváth-Boros Klára
|
260 |
|
|
|c 2021
|
300 |
|
|
|a 15
|
490 |
0 |
|
|a Symposium of Young Researchers on Pharmacognosy
|v 2
|
650 |
|
4 |
|a Orvos- és egészségtudomány
|
650 |
|
4 |
|a Általános orvostudomány
|
695 |
|
|
|a Fitokémia - előadáskivonat, Gyógyszertan - előadáskivonat
|
711 |
|
|
|a Symposium of Young Researchers on Pharmacognosy (2.)
|c Szeged
|d 2021
|
856 |
4 |
0 |
|u http://acta.bibl.u-szeged.hu/71976/1/syrpharmacognosy_2021_015.pdf
|z Dokumentum-elérés
|