Phytochemical analysis of three food plants
Elmentve itt :
Szerző: | Horváth-Boros Klára |
---|---|
Testületi szerző: | Symposium of Young Researchers on Pharmacognosy (2.) |
Dokumentumtípus: | Könyv része |
Megjelent: |
2021
|
Sorozat: | Symposium of Young Researchers on Pharmacognosy
2 |
Kulcsszavak: | Fitokémia - előadáskivonat, Gyógyszertan - előadáskivonat |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.14232/syrpharmacognosy.2021.a10 |
Online Access: | http://acta.bibl.u-szeged.hu/71976 |
Hasonló tételek
-
Phytochemical analysis of three food plants
Szerző: Horváth-Boros Klára
Megjelent: (2022) -
Phytochemical investigation of Carex praecox
Szerző: Dávid Zsuzsanna Csilla
Megjelent: (2021) -
Phytochemical and pharmacological studies of Centrapalus pauciflorus
Szerző: Saidu Muhammad Bello
Megjelent: (2022) -
Phytochemical investigation of Heliopsis helianthoides, a North American traditional medicinal plant
Szerző: Hajdu Zsanett, et al. -
Phytochemical investigation of Juncus articulatus and J. kraussii
Szerző: Barta Anita
Megjelent: (2022)