Az SZTE tudósai megalapítják Magyarország első Geo Terroir Kutatócsoportját, ami óriási lökést adhat a hazai agráriumnak, élelmiszeriparnak és a turizmusnak

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Lévai Ferenc
További közreműködők: Kovács-Jerney Ádám
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2024-02-29
Sorozat:SZTE Info
Kulcsszavak:Geo Terroir Kutatócsoport, Goût de terroir - "föld íze", Földrajzi és Földtudományi Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK, Pál-Molnár Elemér - intézetvezető egyetemi tanár - kutatócsoport-vezető, Geológia, Agrárium, Élelmiszeripar, Turizmus
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/69377
Leíró adatok
További adatokért lásd a Minden adat megjelenítése... fület