Közösen javítják a kocák malacfialási képességét
Elmentve itt :
Szerző: | |
---|---|
További közreműködők: | |
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2022-06-25
|
Sorozat: | Délmagyarország
112 No. 146 |
Kulcsszavak: | Együttműködés - konzorcium - Csorvási Gazdák Zrt., Pályázat - európai uniós, Projekt - "Termény és fermentációs takarmányozási technológia kutatás-fejlesztése", Kutatás - fejlesztés, Rendezvény - projektnyitó, Varga Csaba - tanszékvezető egyetemi docens, Élettani, Szervezettani és Idegtudományi Tanszék, Embertani Tanszék, Mikrobiológiai Tanszék, Biológia Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK |
Online Access: | http://univ.bibl.u-szeged.hu/62844 |
Terjedelem/Fizikai jellemzők: | 1,3 |
---|