Közösen javítják a kocák malacfialási képességét

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Koós Kata
További közreműködők: Török János
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2022-06-25
Sorozat:Délmagyarország 112 No. 146
Kulcsszavak:Együttműködés - konzorcium - Csorvási Gazdák Zrt., Pályázat - európai uniós, Projekt - "Termény és fermentációs takarmányozási technológia kutatás-fejlesztése", Kutatás - fejlesztés, Rendezvény - projektnyitó, Varga Csaba - tanszékvezető egyetemi docens, Élettani, Szervezettani és Idegtudományi Tanszék, Embertani Tanszék, Mikrobiológiai Tanszék, Biológia Intézet, Természettudományi és Informatikai Kar - TTIK
Online Access:http://univ.bibl.u-szeged.hu/62844