Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Keszthelyi-Szabó Gábor
Rajkó Róbert
Kovács Erzsébet Terézia
Papp Gézáné
Hotya Líviuszné
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 1994
Sorozat:ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI 17
mtmt:1373646
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/6253
LEADER 00790nab a2200217 i 4500
001 publ6253
005 20221006160036.0
008 160208s1994 hu o 0|| zxx d
024 7 |a 1373646  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 2 |a Keszthelyi-Szabó Gábor 
245 1 0 |a Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Keszthelyi-Szabó Gábor 
260 |c 1994 
300 |a 12-22 
490 0 |a ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI  |v 17 
700 0 1 |a Rajkó Róbert  |e aut 
700 0 1 |a Kovács Erzsébet Terézia  |e aut 
700 0 1 |a Papp Gézáné  |e aut 
700 0 1 |a Hotya Líviuszné  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/6253/1/TudKozl1994pp12_22_u.pdf  |z Dokumentum-elérés