|
|
|
|
LEADER |
00790nab a2200217 i 4500 |
001 |
publ6253 |
005 |
20221006160036.0 |
008 |
160208s1994 hu o 0|| zxx d |
024 |
7 |
|
|a 1373646
|2 mtmt
|
040 |
|
|
|a SZTE Publicatio Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
2 |
|
|a Keszthelyi-Szabó Gábor
|
245 |
1 |
0 |
|a Mikrohullámú termikus kezelés hatása a szójabab minőségére
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Keszthelyi-Szabó Gábor
|
260 |
|
|
|c 1994
|
300 |
|
|
|a 12-22
|
490 |
0 |
|
|a ÉLELMISZERIPARI FŐISKOLA TUDOMÁNYOS KÖZLEMÉNYEI
|v 17
|
700 |
0 |
1 |
|a Rajkó Róbert
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Kovács Erzsébet Terézia
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Papp Gézáné
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Hotya Líviuszné
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/6253/1/TudKozl1994pp12_22_u.pdf
|z Dokumentum-elérés
|