Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerző: Beszédes Sándor
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar Szeged 2002
Sorozat:A MÉTE XIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia előadásainak tartalmi kivonatai. Szeged, 2002. április 25-26
mtmt:2359055
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/4041
LEADER 00863naa a2200169 i 4500
001 publ4041
005 20180727095144.0
008 140130s2002 hu o 0|| zxx d
024 7 |a 2359055  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Beszédes Sándor 
245 1 0 |a Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Beszédes Sándor 
260 |a SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar  |b Szeged  |c 2002 
300 |a 133-136 
490 0 |a A MÉTE XIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia előadásainak tartalmi kivonatai. Szeged, 2002. április 25-26 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/4041/1/Sz%C3%ADn%20%C3%A9s%20reol%C3%B3giai%20param%C3%A9terek%20vizsg%C3%A1lata%20a%20Trappista%20sajt%20%C3%A9r%C3%A9se%20sor%C3%A1n%202002.pdf  |z Dokumentum-elérés