|
|
|
|
LEADER |
00863naa a2200169 i 4500 |
001 |
publ4041 |
005 |
20180727095144.0 |
008 |
140130s2002 hu o 0|| zxx d |
024 |
7 |
|
|a 2359055
|2 mtmt
|
040 |
|
|
|a SZTE Publicatio Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
1 |
|
|a Beszédes Sándor
|
245 |
1 |
0 |
|a Szín és reológiai paraméterek vizsgálata a Trappsita sajt érése során
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Beszédes Sándor
|
260 |
|
|
|a SZTE Szegedi Élelmiszeripari Főiskolai Kar
|b Szeged
|c 2002
|
300 |
|
|
|a 133-136
|
490 |
0 |
|
|a A MÉTE XIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia előadásainak tartalmi kivonatai. Szeged, 2002. április 25-26
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/4041/1/Sz%C3%ADn%20%C3%A9s%20reol%C3%B3giai%20param%C3%A9terek%20vizsg%C3%A1lata%20a%20Trappista%20sajt%20%C3%A9r%C3%A9se%20sor%C3%A1n%202002.pdf
|z Dokumentum-elérés
|