|
|
|
|
LEADER |
00985naa a2200241 i 4500 |
001 |
publ3780 |
005 |
20180906131406.0 |
008 |
131129s2013 hu o 0|| zxx d |
020 |
|
|
|a 978-963-503-550-2
|
024 |
7 |
|
|a 2452710
|2 mtmt
|
040 |
|
|
|a SZTE Publicatio Repozitórium
|b hun
|
041 |
|
|
|a zxx
|
100 |
1 |
|
|a Szélpál Szilárd
|
245 |
1 |
0 |
|a Examination of whey degreasing with combined membrane filtration
|h [elektronikus dokumentum] /
|c Szélpál Szilárd
|
260 |
|
|
|a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar
|b Budapest
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 97-100
|
490 |
0 |
|
|a Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program. Budapest, Magyarország, 2013.11.07-2013.11.08.
|
700 |
0 |
1 |
|a Kohány Zsuzsanna
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Fogarassy Eszter Karolina
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Hodúr Cecilia
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Csanádi József
|e aut
|
700 |
0 |
1 |
|a Vatai Gyula
|e aut
|
856 |
4 |
0 |
|u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3780/1/MX-M260_20131127_124015.pdf
|z Dokumentum-elérés
|