Examination of whey degreasing with combined membrane filtration

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Szélpál Szilárd
Kohány Zsuzsanna
Fogarassy Eszter Karolina
Hodúr Cecilia
Csanádi József
Vatai Gyula
Dokumentumtípus: Könyv része
Megjelent: Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar Budapest 2013
Sorozat:Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program. Budapest, Magyarország, 2013.11.07-2013.11.08.
mtmt:2452710
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3780
LEADER 00985naa a2200241 i 4500
001 publ3780
005 20180906131406.0
008 131129s2013 hu o 0|| zxx d
020 |a 978-963-503-550-2 
024 7 |a 2452710  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a zxx 
100 1 |a Szélpál Szilárd 
245 1 0 |a Examination of whey degreasing with combined membrane filtration  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Szélpál Szilárd 
260 |a Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszertudományi Kar  |b Budapest  |c 2013 
300 |a 97-100 
490 0 |a Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program. Budapest, Magyarország, 2013.11.07-2013.11.08. 
700 0 1 |a Kohány Zsuzsanna  |e aut 
700 0 1 |a Fogarassy Eszter Karolina  |e aut 
700 0 1 |a Hodúr Cecilia  |e aut 
700 0 1 |a Csanádi József  |e aut 
700 0 1 |a Vatai Gyula  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/3780/1/MX-M260_20131127_124015.pdf  |z Dokumentum-elérés