Influence of enzyme treatment approach on the phenolics content and antioxidant potential of sorghum grain samples
Elmentve itt :
Szerzők: |
Kovács Tamás Papp Dóra Anna Varga Mónika Szekeres András Palágyi Andrea Vágvölgyi Csaba Papp Tamás Krisch Judit Takó Miklós |
---|---|
Dokumentumtípus: | Cikk |
Megjelent: |
2024
|
Sorozat: | LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
200 |
Tárgyszavak: | |
doi: | 10.1016/j.lwt.2024.116199 |
mtmt: | 34862655 |
Online Access: | http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/31647 |
Hasonló tételek
-
Enrichment of phenolic content and antioxidant activity of sorghum samples by solid-state fungal fermentation and enzyme treatment
Szerző: Lemos de Oliveira Ítalo José
Megjelent: (2022) -
Liberation of phenolics from sorghum samples using solid-state fermentation with Rhizomucor miehei
Szerző: Kovács Tamás, et al.
Megjelent: (2022) -
Fermentative and enzyme-assisted production of phenolic antioxidants from plant residues
Szerző: Takó Miklós, et al.
Megjelent: (2020) -
Evaluation of factors influencing the bioactive compounds of red and white sorghum grains
Szerző: Nagy Róbert, et al.
Megjelent: (2022) -
Effect of fertilization on the fat content and fatty acid profile of sorghum flour samples
Szerző: Jevcsák Szintia, et al.
Megjelent: (2018)