Influence of enzyme treatment approach on the phenolics content and antioxidant potential of sorghum grain samples

Elmentve itt :
Bibliográfiai részletek
Szerzők: Kovács Tamás
Papp Dóra Anna
Varga Mónika
Szekeres András
Palágyi Andrea
Vágvölgyi Csaba
Papp Tamás
Krisch Judit
Takó Miklós
Dokumentumtípus: Cikk
Megjelent: 2024
Sorozat:LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 200
Tárgyszavak:
doi:10.1016/j.lwt.2024.116199

mtmt:34862655
Online Access:http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/31647
LEADER 01038nab a2200301 i 4500
001 publ31647
005 20240521081214.0
008 240521s2024 hu o 000 eng d
022 |a 0023-6438 
024 7 |a 10.1016/j.lwt.2024.116199  |2 doi 
024 7 |a 34862655  |2 mtmt 
040 |a SZTE Publicatio Repozitórium  |b hun 
041 |a eng 
100 1 |a Kovács Tamás 
245 1 0 |a Influence of enzyme treatment approach on the phenolics content and antioxidant potential of sorghum grain samples  |h [elektronikus dokumentum] /  |c  Kovács Tamás 
260 |c 2024 
300 |a 13 
490 0 |a LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY  |v 200 
650 4 |a Biológiai tudományok 
700 0 1 |a Papp Dóra Anna  |e aut 
700 0 1 |a Varga Mónika  |e aut 
700 0 1 |a Szekeres András  |e aut 
700 0 1 |a Palágyi Andrea  |e aut 
700 0 1 |a Vágvölgyi Csaba  |e aut 
700 0 1 |a Papp Tamás  |e aut 
700 0 1 |a Krisch Judit  |e aut 
700 0 1 |a Takó Miklós  |e aut 
856 4 0 |u http://publicatio.bibl.u-szeged.hu/31647/1/Kovacsetal_LWT_2024.pdf  |z Dokumentum-elérés